• Çengelköy erguvan evleri.jpg
  • Çengelköy erguvan evleri kentsel dönüşüm.jpg
  • erguvan evleri kentsel dönüşüm.jpg
  • Erguvan evleri.jpg

Çengelköy Erguvan Evleri

Yükseliş İnşaat’tan Boğaza yakışır bir proje, hem de Boğazın sembolü ‘Erguvan Ağacı’ konsepti ile! Bir zamanlar kültürün önemli merkezlerinden Bursa’nın sembolü haline gelen Erguvan Ağaçları zamanla İstanbul’un da sembolü olmuş ve onsuz bir İstanbul düşünülemez olmuştur. Boğaza esrarengiz güzelliği ile harika bir görsellik katan Erguvan Ağaçları, Yükseliş İnşaat için nitelikli bir projeye ilham kaynağı oldu: Çengelköy Erguvan Evleri.

Çengelköy Erguvan Evleri, konum olarak Üsküdar’ın gözbebeği Çengelköy istikametindeki Mehmet Akif Ersoy mevkiindedir ve Boğaza yürüme mesafesindedir. Çengelköy Erguvan Evleri ile yepyeni bir muhite, konfora ve güvene kavuşacaksınız.

Yükseliş İnşaat Çengelköy Erguvan Evleri Projesi

Bir kentsel dönüşüm projesi olan Çengelköy Erguvan Evleri, yapımı 2019 yılında başlamış olup ve 2021 yılında bitirilmiştir. Üsküdar Belediyesi önderliğinde yürütülen kentsel dönüşüm konut projesinde, Yükseliş İnşaat yüklenici firma olarak tamamını yürütmekte ve konut inşaatı, peyzaj, alt ve üst yapı olmak üzere bir çok çalışmada tecrübe ve bilgi birikimini katmaktadır.

Modernlik ve sağlamlık temelleri üzerinde yükselen Çengelköy Erguvan Evleri kentsel dönüşüm projesi kapsamında 13 blokta 336 adet daire, yüzme havuzu, fitness salonu, sauna ve ev sahiplerine yönelik kapalı otopark bulunmaktadır. Yapıların tamamı deprem yönetmeliğine uygun şekilde inşa edilmiştir. 6 katlı bloklar halinde dizayn edilen Çengelköy Erguvan Evlerinde teras katlar dubleks ve Boğaz manzaralıdır. Konutu terk etmeden birçok ihtiyacınızı giderebileceğiniz yapıda olan evler, eşsiz peyzajı ve erguvan ağaçlarının kokusuyla size doğal, konforlu bir yaşam sunacak.

 Hayatınıza sağlam temelleri üzerinde doğallık ve modernlik katmayı misyon edinmiş Yükseliş İnşaat’ın tüm birimleri Çengelköy Erguvan Evleri kentsel dönüşüm projesi ile misyonunu bir kez daha yenilemiş ve var olan deneyimini bir kez daha genişletmiştir.

           

Proje Listesine Dön