Üsküdar’da bulunan Küplüce Camii, Osmanlı döneminin son zamanlarında, 1909 yılında inşa edilmiş, o günkü konumu ile sosyal ihtiyaçlara cevap vermiş ve görsel açıdan göze hoş gelen kargır yapıda bir camidir. Kargır yapıda olan Küplüce Camii bu özelliğinin yanında, tek minareli, düz tavanlı ve çatılı bir cami olarak bilinmektedir. 2016 yılına dek hem Osmanlı hem de Cumhuriyet dönemlerinde halkın ibadet ihtiyacını görmüş ve zamanla restorasyon ihtiyacı duymuştur.
Her ne kadar kapasitesi ve kapladığı alan küçük olsa da görselliği ve iç dekorasyonu ile ön plana çıkan Küplüce Camii 2016 yılında Yükseliş İnşaat tarafından aslına uygun bir şekilde restore edildi ve tekrar ibadete açıldı. Cami, günümüzde de halen mahalle sakinleri ve misafirler tarafından aktif olarak kullanılmaktadır
100 yılı aşkın tarihi ile yenilenme ihtiyacının duyulduğu camiide, restorasyon çalışmaları 2016 yılında firmamız tarafından büyük bir titizlikle yürütülmüştür. Gerekli fizibilite çalışmaları yapıldıktan sonra Küplüce Camii restorasyon projesi için aksiyon alınmaya başlanmıştır. Öncelikli olarak yapının her yanında onarım çalışmaları başlatılmış ve tamamlanmıştır. Ardından çatı yenilenmiş ve tüm duvarlarda raspa işlemleri yapılmıştır. Böylelikle yapı göze daha hoş gelen bir hale bürünmüş ve caminin köhneleşen görüntüsünden eser kalmamıştır. Restorasyon işlemleri, taş duvarların çürütülmesi ve statik sorunlar olan yerlerin güçlendirilmesi ile devam etmiştir. Son olarak deforme olmuş ahşap bölgeler onarılmış ve yeniden düzenlenmiştir. Böylelikle restorasyon işlemleri bitirilmiş ve Küplüce Camii tıpkı ilk zamanlarındaki gibi canlı haline geri dönmüştür. Günümüzdeki düzenli ve tertipli halinden de anlaşılacağı gibi Yükseliş İnşaat kadim ilçe Üsküdar’ın tarihi zenginliğine bir zenginlik daha katmıştır.